Lastenhoitopalvelu Peikkolampi
Lastenhoitoa suurella sydämellä ja ammattitaidolla
 

PEIKKOLAMMEN PALVELUTHOITAJA KOTIIN


Peikkolammen hoitajavälitys päivystää 24h, eli meiltä voit tilata hoitajan kotiin, jos lapsi vaikka äkillisesti sairastuu ja vanhempien on päästävä töihin. Olemme auki myös viikonloppuisin, eli jos vanhemmat haluavat lähteä kahdestaan jonnekin, meiltä saa hoitajan kotiin lapsen seuraksi. Yrityksille välitämme myös hoitajia 24h/vrk:ssa, eli mikäli työntekijän lapsi sairastuu, mutta töistä ei voi olla pois, yritys voi tilata meiltä hoitajan työntekijän kotiin, sairasta lasta hoitamaan. 

LAPSIPARKKI


Peikkolammen lapsiparkki toimii samoissa kodinomaisissa tiloissa kuin ryhmäperhepäiväkoti. Näin lapsiparkkilapset saavat leikkiä muiden ikäistensä lasten kanssa ja osallistua myös ryhmäperhepäiväkodin ohjattuihin leikki- ja toimintatuokioihin. Palvelu on tarkoitettu vanhemmille, jotka tarvitsevat lapselleen hoitoa lyhyellä varoitusajalla, tilapäisesti, Palveluitamme voivat käyttää tamperelaisten lisäksi kaikkien lähikuntien asukkaat sekä muualta Suomesta tulevat, Tampereella vierailevat perheet, jotka tarvitsevat lapselleen hoitoa nopealla varoitusajalla.Olemme avoinna arkisin klo 7-17, ja tilattaessa klo 20 asti. Lauantaisin ja sunnuntaisin olemme etukäteen tilattessa avoinna klo 9-18 ja tarvittaessa klo 21 asti. Viikonloppuhoito on varattava viimeistään edeltävänä torstaina. 

Arkisin voimme ottaa "parkkihoitoon" lapsia klo 7-17 välillä silloin, jos ryhmäperhepäiväkodin kaikki 8 lasta eivät ole hoidossa. Arkisin lapsiparkkihoitoon pääsee siis parhaiten klo 17 jälkeen, mutta myös arkihoito on varattava etukäteen esimerkiksi aamulla, jos hoidontarve on illalla.Lapsilla on mahdollisuus syödä leikkipaikassa RUOKA  hintaan 3€ tai VÄLIPALA hintaan 2€, mutta voitte halutessanne tuoda lapselle myös omat eväät tai ruoan kotoa, jonka sitten tarjoilemme lapselle. 

RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTI


Ryhmäperhepäiväkotimme toimii  Tampereen Epilässä, Rannilankatu 4:ssä. Päiväkoti sijaitsee kodikkaassa, vanhassa omakotitalossa, jota ympäröi iso piha. Lapsilla on hyvin tilaa leikkiä ja vaikka pelata palloa. Kesäisin seuraamme yhdessä lasten kanssa mansikoiden, vadelmien, tomaattien ja herneiden, sekä myöhemmin syksyllä omenoiden ja perunoiden kypsymistä. Ulkoilun aikana on mukava nauttia kaikista puutarhan herkuista, "pikku välipaloista". Ryhmäkokomme on mukavan pieni, sillä voimme ottaa kerralla enintään 8 lasta hoitoon.

TAMPEREELLE HAKU PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ !

Miksi kannattaisi valita lapsen hoitopaikaksi Peikkolampi ?
- Aina lämmin ja sydämellinen vastaanotto
- Ryhmäperhepäiväkodissa on kotoinen tunnelma. Lapset saavat leikkiä paljon toistensa kanssa tai yksin, mutta emme unohda myöskään ohjattuja toiminta-, askartelu - ja leikkituokioita.
- Joustavat aukiolot - hoitoajat. Muutokset onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla. 

YRITYSPALVELUTHoitajavälityspäivystää 24h/vrk, numerossa 0503233908,

ja klo 7-17 välisenä aikana myös numerossa 0503728072

Sähköpostitse : paivakoti@peikkolampi.fi

 

Hinnat:   

ma – pe klo 06-18   35€/h

ma – pe  klo 18-06  38€/h


la  klo 06-18   45€/h

la  klo 18-06   48€/h

 

su  klo 06-18   55€/h

su  klo 18-06   58€/h

YÖLISÄ = 50€/YÖ( koko yön hoidosta)

 

Hinnat sisältävät kaikki työnantajan sivu-ja sosiaalikulut, sekä verot. Tuntihinnan lisäksi laskuun lisätään vain

6€:n matkakorvaus. Toimintamme on ALV-vapaata,

ja  olemme ”Luotettava Kumppani” .