Skip to main content

Peikkolammen ryhmäperhepäiväkoti toimii Epilässä, Rannilankatu 4:ssä, isossa hirsirakenteisessa omakotitalossa, jossa on iso leikkipiha ja puutarha.

Olemme mikrobiystävällinen ryhmäperhepäiväkoti, koska puutarhassa on paljon ketokasveja, kukkia, marjapensaita, mansikkamaa ja omenapuita, sekä mahdollisuus istuttaa lasten kanssa perunoita, porkkanoita tai kesäkurpitsaa. Jokasyksyiset ”perunannostotalkoot” ovatkin lapsille elämys, kun he näkevät istuttamiensa perunoiden nousevan mullan alta. Näistä perunoista riittää syötävää melkein jouluun asti. Puutarhan vadelmista, mansikoista, ja viinimarjoista teemme kiisselit ja mehut, sekä syksyllä kypsyvistä omenoista soseet ja piirakat. Omenoita on lisäksi mukava napostella iltapäiväulkoilun aikaan ja syödä ”toinen välipala” ulkona kavereiden kanssa. Myös lasten leikkipihan puolella on kukkia, pensaita sekä omenapuita, ja maaperä turvasoraa, ja vain pieni alue on asvaltoitu. Pihassa olevassa ulkorakennuksessa on takkahuone, jossa aina laskiaisena grillaamme lasten kanssa laskiaismakkarat, joita on mukava syödä takkatulen loimua seuratessa.

Puh. 050-3728072 tai 050-3233908

MIKSI KANNATTAISI VALITA LAPSEN HOITOPAIKAKSI PEIKKOLAMPI?

  • Aina lämmin ja sydämellinen vastaanotto
  • Sylin kautta ”pehmeä lasku” päivään.
  • Ryhmäperhepäiväkodissa on kotoisa tunnelma. Lapset saavat paljon aikaa leikkiä vapaasti toisten lasten kanssa tai yksin, mutta emme unohda myöskään ohjattuja toimintatuokioita.
  • Joustavat aukiolohoitoajat.
  • Muutokset onnistuvat lyhyelläkin varoitusajalla.

PEIKKOLAMMEN RYHMÄPERHEPÄIVÄKODIN HINNAT 1.1.2024 ALKAEN